Advocaat vanilje frosting

 •   250 g Philadelphia ost
 •   50 g mykt smør
 •   1,5 dl vanilje visp eller fløte
 •   0,5 dl advocaat liqueur
 •   5 dl melis

 Hell alle ingredienser i en  bolle

Miks det godt sammen på høy hastighet.

Slik skal den se ut . Synes du den er for flytende,  tar du bare mer melis i .

Jeg setter kremen i fryseren i cirka 10 minutter.

Så tar jeg en pose og setter en wilton 2D tip i den, du finner den her

Så spruter du ut på midten av cupcake`n. Du trenger ikke å bevege den, bare hold den rett over og sprut ut kremen, resten går av seg selv.

Forfatter

30 Comments

 1. Pingback: Passion 4 baking » Pink smarties Cake

 2. Silje Mari Svar

  Hei!! Ser en kan bruke fløte istedenfor vanilje visp, men hva er vanilje visp???

  • Hei silje, vaniljevips er det samme som kremfløte men med en sterk vaniljesmak som selges her i sverige!

 3. Hei!
  Ser at du bruker advocaat liqueur. Hva er det? Og er det nødvendig for en god smak? Kan det i så tilfelle erstattes med noe annet? 🙂

  • Hei Celine, jeg har aldri smakt på alcohol, så fikk ikke smakt på disse men dem som fikk den syns det var veldig godt, jeg syns det er ikke nødvendig for smakens skyld

 4. hei:) liker denne boggen utroolig godt ! er innom hver dag:D 
  men er det noe annet man kan bruke istedet for 0,5 dl advocaat liqueur?

 5. hei. i dag prøvde jeg å lage denne, for å ha på vaniljemuffins. den ble veldig god, men jeg fikk den ikke så tykk at den ville være på muffinsen 🙁 den ble såpass at jeg kunne sprute den på, men den bare falt sammen.. jeg hadde ikke advocaat, så jeg brukte bittelitt bailey’s i stedet. kan det være den som gjorde at kremen ikke ville bli fast??? håper på svar, kremen ble så god at jeg vil prøve igjen 🙂

  • Hei Marianne, om du har kremmen igjen, sett den 5 til 10 min i fryseren så blir det perfekt til å ha på cupcakes

 6. Fantastic site, perfect photo, but I can not understand all the ingredients. Please can you will write them in English?
  Thanks

 7. kan jeg farge denne icingen blå eller blir det rart? Fikk jo ikke til Angel feather icing så tenkte kanskje bruke denne istedet at det er lettere å lykkes med denne…

  • Hei Marianne, så kjedelig at du ikke for den angel feather icing til, hva er det som ikke funker?
   Du kan lage alle frosting i andre farge

 8. Life_Tone Svar

  Denne ble meget rinnende for meg også.. Hadde den i fryseren men d funka ikke. Skal jeg prøve å ha i enda mer melis?

  • Hei Life tone, dette er ikke noe gøy skulle ønske jeg kunne komme hjem til deg og lage den til deg…
   Test med mer melis

 9. Life_Tone Svar

  Nå har jeg prøvd den 2 ganger.. Med både mindre og mere melis.. Ingenting funka! Skjønner ikke hvorfor jeg misslykkes.. Irriterende..

  • Så kjedelig at det ikke funket, har andre som har testet denne frosting og som har lykkes vet ikke hvorfor din ikke ble bra, så lei for det

 10. Life_Tone Svar

  Kanskje d rett og slett ikke funker med fløte? må prøve med vaniljevisp når jeg kommer hjem til Finland!

 11. Hei Manuela! Så utrolig fin blogg du har (igjen!) Du bringer virkelig bakeglede til meg og familien! ENDELIG har jeg fått tro på meg selv på kjøkkenet – ganske utrolig… Jeg synes denne frostingen ser herlig ut. Hva erstatter jeg advocaat likør med? Jeg ønsker nemlig ikke å bruke den. Skal jeg lage uten eller kan jeg erstatte med noe som ikke er alkohol, f.eks. sitronsaft? 

  • Så koselig å høre elena, det er derfør bloggen fins for å inspire andre.
   Den frosting kan du lage med essenser eller ferske frukter,

 12. Prøvde å lage denne frostingen, men min ble også helt flytende……prøvde med mer melis (MYE), men det fungerte heller ikke…..har satt den i fryseren i håp om at dette skal gjøre den stivere, men vil den ikke bare dette sammen når den blir varm igjen ?

 13. Hei Mauela 🙂 Jeg prøvde å lage denne frostingen i går, men uansett hva ble den ikke fast. Hadde i masse melis, og hadde den ekstra lenge i fryseren. Den var fortsatt rennende. 

 14. Heisann  ♥
  Jeg og en venninne av meg, prøvde å lage frostingen. Det ble egentlig veldig godt, men litt kvalmende om vi spiste mye, men vi lagde cupcakes også da. Liker bloggen din kjempegodt, og i går prøvde vi å lage franske makroner, og de ble kjempegode, men formen og utseendet, ble ikke bra, siden vi ikke hadde konditorfarge. Men hvor lenge kan man ha den i fryseren, før den blir litt hard? (frostingen)

  – Anniken Abigel (og min venninne Maren)

 15. Nei, det hjalp ikke å sette den i fryseren 🙁 Hadde den der i nesten 1 time, men den rant ut over alt. Er alt korrekt i oppskriften? Har sett andre oppskrifter på frosting der forholdene er ganske annerledes, feks 10-15 dl melis og mindre væske enn i denne.

 16. Elisabeth Svar

  Ser jeg kommenterer veldig lenge etter her, men jeg kom til å tenke på noe… har de som har hatt problemer brukt Philadelphia Light (jeg antar jo at folk har skjønt at de skal bruke kremfløte, så det kan jo ikke ha vært problemet). Det kan være at hvis man bruker lightvarianten så er det ikke nok fett i blandingen til at den stivner. Det er derfor man kan vispe kremfløte og ikke matfløte f.eks. Det samme gjelder kanskje philadelphia osten?

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

USANorway