image001

Hei skjønne lesere,

Velkommen til min nye blogg, Jeg håper du kommer til å like den nye designe passionforbaking.com har fatt!

For en god stund nå, har jeg hatt så lyst å blogge om litt mer en bare baking, så med oppstart av den nye design, spurte jeg om å få en ekstra blogg, som heter Notes from Manuela.

På denne side vill jeg at du som leser dette bli mer kjent med meg på en mer personlig måte, Her vill jeg være veldig åpen og ta opp tema som er viktig for meg, Men også har andre spennende ting og la dere følge meg med på mine reiser, og livet som blogger!

Meningen med denne ekstra bloggen er for å inspirere deg og når du klikker deg ut av min blogg at du har en smil på ditt ansikt og har blid inspirert!

Vi snakkes,

Klem fra Manuela xoxo

 

Forfatter

Skriv en kommentar

Pin It
USANorway