Hei skjønne lesere ♥ Forrige uke så la jeg ut en video hvordan man dekorer cupcakes med en rundt tipp for å lage en swirl, og hvordan man lager vakre roser! du kan se video her under:

  • IDAG så tenkte jeg å vise dere en video hvordan jeg lager vakre ruffles med en Russian Ball Tipp på en Cupcake som jeg syns ser ut som en vakker blomst.

  • Jeg bruker en tipp som heter “Russian Ball Tipp” som kan kjøpes her. Viktig når du lager disse er at du bruker en stabil krem, min består av kremfløte, melis, mascarpone og vanilje og smaker bare helt magisk. Du kan også tilsette cirka 1 dl kaldt bringebær puré for en magisk smak, og en vakker rosa farge, Du finner oppskriften her. Ta kremen i en sprøytepose! begynn i midten, press krem ut, og twist posen fram og tilbake, mens du løfter sprøytepose oppover! Jeg avslutter med litt myke perle på toppen!

  • Det er kanskje enklere å se video nedenfor! 

 

Sjekk tilbake snart igjen for nye oppskrifter.  Ha en topp kveld alle sammen, varme klemmer fra meg til deg.

 

 

 

 

 

 

Forfatter

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

USANorway