Hei ♥

Jeg begynte å lage eget bringebær sorbett i fjør, det er så enkelt å lage og så innmari godt, spesialt nå det er sommer.
Du kan lage denne sorbet med hvilke som helst frosne frukter du liker best.

Igår lagde jeg  med sitron smak og rålakrispulver, combination er bare magisk, og så frisk.
Jeg hadde i skapet noen treat pops, jeg fylte det med bringebær sorbett, Perfekt å ha i fryseren når du vill ha noe godt.

SE VIDEO HERUNDER FOR FRAMGANGSMÅTE.

 BRINGEBÆR SORBET POPS, MED RAW LAKRIS

 • 500 gram frosne bringebær
 • 150 gram søt kondensert melk ( se tips↓)
 • 1 ss. rålakrispulver, valgfri
 • revet skall og juice fra 1/2 eller 1 sitron

SLIK GJØR DU; 

 • Ha alt opp i en blender og sett den i gang, La den gå cirka 5 minutter til du har en tykk og myk sorbett.
 • Hell over i en iskrem Box, og sett i fryseren et par timers tid, eller ha den i treat pops slik jeg gjør.
 • Holdes bra i fryseren for opptil 4 uker.

*Søt kondensert melk er en tykk, gulaktig og kremete melk, viktig at du ikke forveksle det med Vikingmelk da det ikke funker i denne oppskrift.

HA EN TOPPEN DAG VIDERE.

 

 

Forfatter

2 Comments

 1. Hei manuela!

  Jeg har fulgt bloggen din siden dag 1. Jeg er en superstor fan og har flere av bøkene dine. Bakebibel er min fav❤️ I starten av den boka i introduksjon har du skrevet at du anbefaler kjøkkenmaskinen assistent ankarsrum.. Jeg ser at du også har et par kitchenaid maskiner. Jeg tipper du har prøvd flere, hvilken vil du anbefale? Jeg baker hovedsakelig søtsaker i form av kaker, cupcakes, moussekaker osv., men ikke i veldig stor kvantum (liten familie).

  Håper du vil ta deg tid til å svare meg. Du er mitt forbilde akkurat som oprah er ditt!❤️❤️

  • Hi , så skjønn du er blir helt rørt av din mld. Tusen takk. Assistent er den jeg bruker mest hjemme. Kitchenaid er helt OK men ikke den beste om du bruker den til hverdag, tror det er min 6 maskin fra Kitchenaid det er alltid noe feil med den. Men fin er den når den virker. Ellers så fins den en Støre version av kitchenaid som funker bedre. Lykke til stor klem fra meg

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

USANorway