Hei alle dere;
Det er fantastisk vær her hvor jeg bor; jeg var oppe allerede kl.07:00 må være at våren er i luften!
Jeg vasket kjøkkenet mitt i dag for kl. var 09:00 og har rukket å lage deilige vafler for kl. var 10:00.

Fordi i dag er den store vaffeldagen og hva annet kan man da gjøre enn å spise vaffel.
Jeg vet ikke hva ditt triks er for å få knallgode vafler; Mine vafler lager jeg med kulturmelk og h-melk.


Jeg var for noen år tilbake under en innspilling av min tv program i Stockholm på et ny åpnet kafe/diner lagde dem vafler med øl, vaflene var ganske så knasende! jeg elsker å toppe mine vafler med mascarpone og hjemmelaget syltetøy! Hva liker du best?

  • NORSKE VAFLER MED SURMELK OPPSKRIFTEN FINNER DU →HER

Jeg er mest parten av barndommen vokst opp i Holland, rett vedsiden av Belgia. Vi reiste ofte til Antwerpen der fikk jeg smaken på Belgiske vafler;  Disse Belgiske Liège Vafler er knaskende godt;

  • BELGISKE LIEGE VAFLER DU FINNER OPPSKRIFT→ HER

En annen vafler som er en favoritt av meg er store Amerikanske kulturmelk vafler; grunnen at disse er så luftig er at jeg pisker eggehviter for seg selv, og vender det forsiktig inn i røren. Det er bare så godt.

  • STORE AMERIKANSKE KULTURMELK VALFER HENT OPPSKRIFT →HER

Jeg skal ta meg en lite tur ut; ha en fin dag videre dere;  klem fra meg.
Love Manuela xo

Forfatter

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

USANorway