➡️ Sponsered vegg og gulv og jobb av www.lagerbutiken.se ( instagram → @lagerbutikenhabo)
➡️ Møbler fra Sofa Company AB @Sofacompany_se

Hei alle dere, håper dere har det bare fint.
Denne uke har bare flydd forbi, men her er enda ett nytt innlegg med ukes scoop.
Om dere har følgt med på min Insta-story på instagram så vet dere at jeg har holdt på med et nytt rom i mitt studio. Mitt nye rom i mitt studio ble klar på torsdag og jeg ble super fornøyd med resultatet.

For ca. 6 år side leide jeg en stor 100 år gammel industri lokale i nabolaget hvor jeg bor og har bygget den om til et flott kjøkkenstudio, det var deilig å ha et helt eget sted å være og et studio med god plass og masse vinduer.
I dette bake/kjøkken-studio, 
baker jeg til bloggen og jobber  med oppdrag fra kunder fra hele verden!
Denne uke, jobber jeg for en stor kunde i Dubai, hvor jeg må jobbe med deres produkt og komme på unike smaker for de ulike varianter. 
Kjøkkenet du ser på bilde under, får også en liten make-over på veggen og ved vasken. Litt mer om det og bilder om det kommer neste uke, når det er klart.

Dette nye Studio rom, er på motsatt side av min kjøkken-studio og dette studio kommer til å benyttet til diverse film-opptak som jeg jobber med, for noe nye og spennende prosjekter som jeg har på gang under 2019!

Jobben med tapetsering og nytt gulv, ble utført av Lagerbutiken.se ( instagram → @lagerbutikenhabo). 
Det er en butik i Habo i Sverige som selger masse tapet i masse vakre farge, gulv, maling med mer og de også kan gjøre jobben for deg om det trengs. Her avbildet er @michellegandre som jobber hos lagerbutiken og som taperserte sammen med Tobbe hele min studio på null komma niks.


Tapetet jeg valgte er hvit og rosa striper, som kommer fra @fionawalldesign  for dere som har fulgt med på min blogg fra starten av, husker kansje at disse striper var fargene til min første blogside.

Gulvet som var av hvit tre fra før, ble erstattet med parkett gulv fra @abgolvabia

Jeg har en stor sofa i denne studio, denne vakre sofa kommer fra @Sofacompany_se, en butik som ligger i Huskvarna/Jönköping (Sverige), hvor jeg bor, men du finner dem også online her.
Jeg gikk for en veldig ren og enkelt stil her. Når det gjelder sofa, ville jeg velge en sofa med en tidløs stil som minner meg litt om Jackie Kennedy stil.
Dem har så mange fine design og stiler på deres sofa, at det var vanskelig å velge mellom, men syns denne ble perfekt til det jeg trenger.


En enkelt sofa med fine detaljer og stilren. Det er en dansk design av designer Malene Lillelund og prisene er ganske behagelige!
Sofa avbildet på bilde under finner du her.

Også bord og to stoler kom med i pakken, som ble det ganske fint sammen med vegg tapeten. 
Også rommet ble mye lysere med som er perfekt, når man tar bilder og gjør film opptak.

Jeg har ikke enda fått gardiner på plass, men tror jeg går for enten hvit eller grå gardiner, men fortsatt litt usikkert der enda. Tips, tas i mot med takk.
Men siden dette rom blir brukt til film opptak, så tror jeg nok at jeg må gå for hvite gardiner, slik at det naturlige lyset ikke dempes.

På veggen har jeg hengt  en maleri som heter «Audrey Classique » som er håndlaget av Kerrie Hess fra Australia. Jeg fikk den for noen år tilbake og bare elsker denne personlige gaven. Du finner Kerrie  på instagram her → @kerriehessillustration 
Maleriet passer fint på veggen med de rosa og hvite striper. 
Under bilde har jeg satt noen godteri kruker som er fylt med godteri, både fordi jeg elsker godteri og fordi det blir til en fin og enkelt dekorasjon.

Jeg håper dere alle får en fin kveld videre, jeg legger ut en ny oppskrift på bloggen i morn, så kom tilbake da.
Stor klem fra meg til deg.

Forfatter

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

USANorway