#inneholder omtale om en betalt jobb-reise for Nestlé Midle East
Ukes Scoop, handler om min uke i Dubai, hvor jeg var i forbindelse med en betalt oppdrag for Nestlé midle East og Kitkat Arabia og hadde først en forelesning om sosial media for Nestlé og ukes scoop handler også om mine alt for mange cafe besøk I Dubai! 

Hei fine lesere
Uken som gikk, var jeg i Dubai på jobb-reise, det var strålende vær med blå himmel og ca. 30 pluss grader hele veien.
Utsikten til bilde herunder var på hotellet jeg bodde, det var deilig å sitte her litt før solen kom opp på morgningen. Er ikke fan av tropisk varme, så 15 minutter på morgningen, før soloppgang, var perfekt start på dagen.

 • Første jobb-oppdrag var for Nestlé Midle East, hvor jeg var invitert for å være med på en panel for Nestlé Midle East Leadership Conference 2018.

Publisert av Manuela Kjeilen Mandag 3. desember 2018

 • Salen var fult med ledere fra Nestlé fra 13 lender i midtøsten.

 • Jeg fikk fortelle om hvordan jeg startet min blogg og veien dit, hvordan å bygge opp sin egen varemerke, hvordan bruke sosialemedier og snakket om den personlige/individets effekt og påvirkning. Ga også en del tips og delte mine erfaring om å bruke Instagram, som en effektiv media. 

 • Daglig leder bak snap chat var også der, og jeg fikk ta bilde med den kjente Ghost fra snap chat!

 • Jeg er ikke særlig aktiv på snap chat men likte godt konsepte bak det hele slik du ser på bilde herunder!

 • Etter konferanse ble det middag med lederen av Nestle i en vakker hage rett utenfor hotellet jeg bodde på.

 • Hele hagen hvor festen var, var pyntet til jul, veldig rart med trope varme og julepynt! savner liksom snø.

 • Det var så utrolig vakkert pyntet og veldig god mat ( libanesisk mat). På kvelden var det ca. 25 grader og veldig behagelig å være ute.

 • Dagen etter hadde jeg noen timer å kunne kose meg I Dubai, jeg hadde med min datter Deborah som ofte er med på mine jobb-reiser og hjelper meg med det som trengs. Hun elsker sol og varme så da ble det en kort tur på stranden.

 • Utrolig koselig å ta turen langs strandlinje i Dubai, det er så vakkert.

 • Etter noen møte senere på dagen, gikk turen til Dubai Mall på kvelden.
  Ladurée hadde ny-åpnet café i Dubai Mall og jeg hadde bare lyst å flytte in, for et flott kafe.

 • Alt interiør i denne cafe er helt etter min smak, minner meg veldig mye om 60 tallet litt sånn Jackie Kennedy stil men enda med en mer moderne vri.

 • Det var utrolig gøy å se Sverre Sætre sin Collection  hos Ladurée, Jeg fikk smake på en av Sverre Sætre sin kake, og det var en spennende smak! Elsker den Nordiske forpakning og designet, og syns det er helt rå at Sverre Sætre har fått denne muligheten med Ladurée.


 • Dagen etterpå jobbet jeg på kjøkkenet til Nestlé Middle East hvor jeg lagde fyllinger til «customized» Kitkat for den store SOLE DBX event.

 • Ikke værst å få en konditor jakke av Nestlé når man ikke er utdannet konditor!
  Datteren min fikk meg å gjøre en Boomerang! 

Publisert av Manuela Kjeilen Onsdag 5. desember 2018

 • Jeg hadde 3 utdannende konditorer hos meg som jeg fikk lære bort hvordan å lage mine favoritt fyll.
  Mest populær hos Nestlé var firkløver fyll.

 • Det ble en lang dag på kjøkkenet, men det var veldig vellykket og vi ble klar i tiden.
  Her er noen av smakene jeg satt sammen!

 • Masse herlige Kit Kat som er klar for å fylles med diverse smaker.

 • En spesielt designet Box ble laget spesielt for disse Kit kat bars til evente!

 • KitKat evente var på SOLE Dubai (Sole DBX). Her er forsiden av standen til KitKat.

 • KitKat har kommet med en helt ny smak, Ruby, som er rosa og smaker en litt frukt smak, er nok selv mer fan av den med melkesjokolade eller mørk sjokolade. 

 • Inne i lokalen, var det flott designet og dem hadde en stor selfie lys, da måtte jeg jo bare ta en selfie! 

 • Første dagen var lukket for folk og vanlige besøkere og kun media og en del influensers fra Dubai fikk komme inn.
  De ble  introdusert til disse kitkat bars og fikk fylle sine egne bars. Her med Ahmed Al Nasheet @dvlzgame som er stemmen bak Mickie mus i Disney filmer/TV på arabisk og var veldig koselig å snakke med.

 

 • SOLE Dubai (Sole DBX) hvor selve eventet var arrangert, hadde også en rosa Hotel, Cadillac Hotel. Det var så utrolig fint inne i dette hotellet.

 • Dagen derpå hadde jeg noen timer fri, før en ny dag hos Sole Dubai, min datter hadde lyst å bade, mens jeg besøkte en del kaféer. Først ute var The Cheesecake factory, hvor jeg smakte på en banana cheesecake, som er en favoritt hos meg!

 • Så besøkte jeg  Bouchon bakery.

 • Jeg smakte på alt for mye godt, alt smakte så nydelig, sitron pieen var helt nydelig i smak, sjokoladekake en drøm av en kake og macarons var også riktig godt.

 • Datteren min kom også og bestilte Monkey bread, hvetebolle fylt med karamell saus, så godt!

 • Dag 2 var SOLE Dubai (Sole DBX) åpen for alle andre folk, her er den andre siden  av standen, en vakker rosa vegg.

 • Jeg fikk møte en del av mine blogg-lesere fra Dubai, her med Jasmine @petites_choses som jeg ble kjent med i  Mars 2018 når jeg også var i Dubai på jobb reise for Nestlé. Utrolig nydelig dame og flink med kaker.

 • Dag 2 gikk til å fylle massevis med Kit Kat bars for alle som kom, deres favoritt var den med salt karamell saus og salt chips på toppen og firkløver sjokoladefyll.

 • På kvelden inviterte Jasmin meg på en hage fest sammen med andre bakeglade damer/menn.

 • Det var så fint pyntet og ca. 25 grader varmt, en perfekt kveld å kose seg ute i en så vakker hage.

 • Jasmine @petites_choses hadde lagt en helt nydelig pavalova kake, med mascarpone krem og pasjonsfrukt den var magisk godt.

 • På festen møtte jeg også den anerkjente Tortik Annushkla og hennes bror, som kommer fra Moscow og driver den berømte @annushkaschool
  Deres kake er rene kunstverk. Her sammen med @tortikannuchka dame, ved siden av er en bloggleser/følger fra Dubai som nå bor i London som har fulgt bloggen min helt fra begynnelse @luluztreats utrolig gøy å møte henne!

 • Lørdag hadde jeg noen timer fri, før hjemreisen og det gikk til cafe besøk og sightseeing mens datteren min gikk å bade!

 • Dubai var varmt og fullstendig pyntet til Jul

 • Inne i hotellet var det en gigantisk (over 3 meter), nydelig pepperkakehus som er ekte. Det luktet helt nydelig når man kom inn.

 • Siste dessert jeg spiste i Dubai, var hos Parkers, som ligger på 3 etasje i Dubai mall, en av mine blogglesere anbefalt det.
  Kommer til å gjenskape denne dessert, da den var bare knallgod! 
  Jeg ønsker dere alle en fantastisk fin kveld videre, klem fra meg til deg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forfatter

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

USANorway